Produkty pro červené dámy (69)

BURGUNDSKO - ČERVENÉ VÍNO

BURGUNDSKO - ČERVENÉ VÍNO

COTEAUX BOURGUIGNONS PAUL-HENRI LACROIX NÁSLEDOVÁN 12,50% 75 cl 2017
Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Vína

Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Vína

Mercurey premier cru les velleys s hlubokou, rubínově červenou barvou a tóny červeného ovoce, lesního podrostu a kakaových bobů. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Région: BOURGOGNE Couleur: Červené Cépages: 100 % Pinot Noir Mode de culture: Přechod na bio Caractère: silný Contenance: 75cl Poids: 1 kg
BORDEAUX MEDOC - ČERVENÉ VÍNO

BORDEAUX MEDOC - ČERVENÉ VÍNO

CHÂTEAU HAUT GRAVAT 12,50% 75 cl 2017
Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2018) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Pessac-Léognan Domaine De Chevalier (2018) - Domaine De Chevalier - BORDEAUX

Nez révèle pomalu okouzlující vůně citronely, listů limetky, čerstvého grepfruitu, jamajského pepře a zázvoru s jádrem čerstvého citronu a grepfruitu. Bouche mikroskopická až plná, ústa přinášejí odvážné vrstvy citrusů a koření s fantastickým napětím a křídovou dochutí. Accord metvin bílé maso, ryby, mořské plody, sýry. Vinification Po ručním sběru a pečlivém třídění probíhá vinifikace v dubových sudech s přibližně 30% nového dřeva, před zráním ve stejných nádobách po více než rok. Œil: barva slámově žlutá. Le conseil de l'œnologue: podávat při 10-12°C. Taux d'alcoolémie: 14,5%. Temps de garde: 17 let. Conditionnement: Karton po 6 lahvích 75cl. Domaine: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2018. Culture: Řízená. Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée).
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé červené plody, zralé červené ovoce Ústa aróma malých červených plodů a zralého červeného ovoce, orientální koření, silné, ale ne agresivní Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, gurmánská jídla Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 14% obj Doba zrání: 10 let Balení: Karton s 6 lahvemi po 75cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Carignan, Syrah Pěstování: Biologické Label: Chráněné zeměpisné označení
Cuvée de Garde 2012

Cuvée de Garde 2012

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným promícháváním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos Komplexní. Na první dojem čerstvé ovoce, poté se rozvíjejí tóny malin a kakaa. Chuť Strukturovaná a komplexní, třísloviny jsou jemné a elegantní s celkově kulatým závěrem. Celkový dojem Toto víno se skvěle hodí k tajínům nebo pokrmům v omáčce. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Rozloha: 0,5 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda - náhorní plošina Barva: Tmavě červená
Červená Vína - D. Graça Tinto Grande Reserva Staré Vinice

Červená Vína - D. Graça Tinto Grande Reserva Staré Vinice

Koncept: Víno, které demonstruje neocenitelné dědictví starých vinic v Douro Superior. Odrůdy: Hrozny ze starých vinic odrůdy Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz a Sousão Nadmořská výška vinic: 180 až 600 m Půda: Štěrk a Štěrk/Granito
Chablis Grand Cru Les Preuses - Vína

Chablis Grand Cru Les Preuses - Vína

Síla a mineralita charakterizují toto Chablis Grand Cru. Domaine: DOMAINE BAUDOUIN MILLET Appellation: CHABLIS GRAND CRU LES PREUSES Région: BURGUNDSKO Couleur: Bílé Cépages: Chardonnay 100% Mode de culture: Odpovědné zemědělství Caractère: Suché Contenance: 75cl Poids: 1 kg
Burgundská vína - Bílé

Burgundská vína - Bílé

Vinařství : Až na samém jihu Burgundska, na hranici s Beaujolais, oblast apelace přesahuje území vesnice. Vesnice Saint-Vérand má "d", apelace ho nemá, protože se sklízí ze šesti vesnic. Apelace byla založena v roce 1971, je to předposlední apelace udělená v oblasti Mâconnais. Vinařství : Půda : vápencové juraské podloží, které pokračuje v vápencových vrstvách Côte-d'Or, ideální pro Chardonnay. Denzita výsadby : 8 500 keřů/hektar. Řez : Guyot. Sklizeň : Ruční Výnosy : 55 až 65 hl/ha, umožňuje hroznům odhalit nuance našeho terroiru. Vinifikace : Velmi pomalé lisování, aby se respektovalo ovoce. Šťávy z posledního lisu nejsou uchovávány. Zrání : V nádobě po dobu 6 až 8 měsíců. Během celého procesu se rozhodnutí přijímají především na základě degustací. Tato data jsou přirozeně doplněna technickými analýzami. Stejně jako u všech vín z domény.